2017mrt 28

CLEANTECH COMMUNITY LIMBURG PRESENTEERT: ROBERT GLAZE

GreenVille


DINSDAG 28 MAART  - 19u

 

Robert Glaze is stichter van het Brenva instituut (USA) en actief lesgever in Oxford (UK), Lorange (Ch) en CEIBS (Ch). Hij is expert in industrie 4.0 en geeft advies aan top-CEO’s over de evolutie in de toekomst. Zijn verhaal sluit aan bij ‘the talk of the day’: nieuwe opportuniteiten én massale ontslagen, als effect van digitalisering en digitale industrialisatie (i.e. industrie 4.0). ICT én Cleantech.

 

ROBERT GLAZE - BRENVA INSTITUTE


Al meer dan twintig jaar spelen het Brenva Institute en zijn stichter Robert Glaze een pioniersrol in het verkennen, begrijpen en uitleggen van de rol van technologiebedrijven. Het Brenva Institute focust zich op de Vierde Industriële Revolutie en onderzoekt hoe industrie 4.0 de gangmaker kan zijn voor zakelijke processen, technologieën, strategieën en competitieve businessmodellen.

STEFAN LODEWEYCKX - ENERVALIS

Stefan Lodeweyckx, Enervalis – gelooft in een toekomst met 100% groene energie en daarom heeft hij Enervalis opgestart om software te ontwikkelen die het mogelijk maakt om the Internet of Energy te bouwen. 

 
 

PROGRAMMA

  • 19u00  Onthaal door Alain Yzermans, Voorzitter van GreenVille nv en Burgemeester van Houthalen-Helchteren
  • 19u10  Robert Glaze introduceert industrie 4.0
  • 20u00  Stefan Lodeweyckx, GreenViller van het eerste uur, spreekt over Enervalis en "The internet of energy"
  • 21u00  Afsluitende receptie

 

INSCHRIJVEN

Wie wenst deel te nemen, kan inschrijven via onderstaande link. Inschrijven is GRATIS maar wel verplicht. Deelname geldt als bijscholing voor Milieucoördinatoren.
Inschrijven kan tot 23 maart 2017

 

PRAKTISCH

Dinsdag 28 maart 2017
Van 19u00 - 21u00
GreenVille (Voormalig mijngebouw)
Centrum-Zuid 1111 (gps-adres: Pastorijstraat)
3530 Houthalen-Helchteren